Se connecter

Nieuwe Website

25 maart 2022

In mei 2022 openen we graag officieel de nieuwe website van de Belgische Werkgroep over Hartfalen (Belgian Working Group on Heart Failure of BWGHF).

Via deze website wensen we graag alle partijen, betrokken in de zorg van onze hartfalenpatiënten, een platform aan te bieden waar de  patiënt en zijn omgeving, alsook het gehele multidisciplinaire zorgteam de nodige informatie vindt. Zo willen we duiding geven aan deze aandoening en extra informatie zoals opleidingen, nieuwe richtlijnen, contactpersonen in België, enz.... aanbieden

Via het GELE luik vinden patiënten en familie duidelijk informatie over de aandoening terug alsook de nodige tips & tricks over hoe met hartfalen te leven en wie je daar allemaal kan in bijstaan. 

Via het BLAUWE luik vinden alle betrokken zorgverleners extra beroepsgroep gerichte informatie in verband met de zorg van onze hartfalenpatiënten met de nodige links naar opleidingen en guidelines. 

Via het RODE luik groeperen we de nodige medische gegevens en tools voor alle artsen of artsen in opleiding in verband met alle aspecten van de diagnose en therapie van onze hartfalenpatiënten. 

We houden u graag verder up tot date !

BWGHF

Caroline Weytjens
menucross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram