Se connecter

BSC 42th Annual Congress

26 januari 2023

Het grootste jaarlijkse cardiologie-evenement in België, het BSC-congres, vindt plaats op 9 en 10 februari 2023. Het wordt een persoonlijk evenement in Brussels EXPO, met alle nodige maatregelen voor een veilige vergaderomgeving.

Het BSC-congres brengt de hele cardiologiegemeenschap samen, met actieve deelname van Belgische werkgroepen en raden voor cardiologie.

Het biedt een reeks diverse doorlopende geaccrediteerde educatieve sessies, met een uitgebreid overzicht van de nieuwste ontwikkelingen in de cardiovasculaire geneeskunde. De BSC-werkgroepen spelen een belangrijke rol en de programma-activiteiten worden geleid door experts en vooraanstaande sprekers van lokale en verschillende toonaangevende instellingen over de hele wereld. Er zullen enkele belangrijke, door de industrie ondersteunde satellietsymposia zijn. Een geaccrediteerde stralingssessie, een gezamenlijke BSC-ESC-sessie maken opnieuw deel uit van het programma. Nieuw onderzoek zal ook worden toegelicht door middel van de beste abstracte presentaties. De prijsuitreiking viert de jonge onderzoekers en laureaten van de Belgische Hartstichting en de beste abstracts.

De BWGHF verzorgt een sessie op donderdag 9 februari.

Uitgebreide informatie over het congresprogramma en inschrijving vind je op:

Hopelijk tot dan!

Caroline Weytjens
menucross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram