Se connecter

Les Journées Francophones de l’Insuffisance Cardiaque, des Cardiomyopathies, de l’Assistance et de la Transplantation cardiaque

28 augustus 2022

Van donderdag 22 september tot vrijdag 23 september 2022 bent u welkom in Straatsburg voor 'Les Journées Francophones de l’Insuffisance Cardiaque, des Cardiomyopathies, de l’Assistance et de la Transplantation cardiaque' (JFIC-CAT).

Ze worden een niet te missen evenement!

Ze zullen een gelegenheid zijn om ons samen te brengen en, voor iedereen, om projecten te bevorderen in het belang van iedereen.
Meer dan ooit zullen originele formaten worden gecreëerd naast meer klassieke sessies:
• Simulatiesessies zullen het mogelijk maken om vertrouwd te geraken met verschillende onderwerpen in concrete situaties, zoals beeldvorming en de belangrijkste elementen van een consult gewijd aan hartfalen.
• Een CPD-sessie zal specifiek worden gewijd aan paramedici.
• Bij elke sessie zal er een prominente plaats zijn voor presentaties van het werk van de jongsten, en de beste krijgen een prijs aan het einde van het congres.


Gedetailleerde informatie over het conferentieprogramma en registratie is beschikbaar op https://www.jfic.sfcardio.fr/bienvenue.

Geniet van het congres!

JFIC-CAT 2022
Delphine Vervloet
menucross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram