Se connecter

Hartfalen Wereldcongress 2022 (ESC)

25 maart 2022

Van zaterdag 21 mei tot en met dinsdag 24 mei 2022 zal de HFA van het ESC u verwelkomen in Madrid, te Spanje, voor het jaarlijks hartfalencongres.

Ga met ons mee in Madrid voor een opwindende terugkeer naar persoonlijke ontmoetingen en geniet van de sensatie van het ontdekken, leren en delen van de nieuwste wetenschap, van preventie tot diagnose en behandeling van hartfalen.

U krijgt diepgaande wetenschappelijke presentaties van toonaangevende wereldwijde experts, die het hele spectrum van hartfalen bestrijken.

Voor collega's die niet ter plaatse aanwezig kunnen zijn of liever online verbinding maken, wacht u een interactieve ervaring, met exclusieve mogelijkheden om uw vragen te stellen aan de internationale experts.

Het Heart Failure 2022-congres ter plaatse zal parallel lopen met het ACNAP - EuroHeartCare 2022-congres (22-23 mei) in het congrescentrum IFEMA Madrid. Dit unieke aanbod geeft je toegang tot twee congressen op één locatie met onbeperkte toegang tot alle sessies – zowel live als on demand!

Uitgebreide informatie over het congresprogramma en inschrijving vind je op: https://www.escardio.org/Congresses-&-Events/Heart-Failure

Geniet van het congres !

Caroline Weytjens
menucross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram